top of page

Op De Krekelwei vindt je heel wat kleine en grote beestjes. Je kan onze miniboerderij bezoeken met schapen, kippen, kalkoenen, eenden, konijnen, Paulo de pauw, … Ook onze trouwe hond Sien, een bordercollie, onze cavia Fredje en onze kat wonen hier.

 

In de weide naast de glampingtent wemelt het van het leven. Kinderen kunnen op zoek gaan naar vlinders, spinnen, krekels, sprinkhanen en andere leuke insecten. Kikkervisjes vangen of plonzen in de poel! Vlindernetjes, loupepotjes en zoekkaarten worden ter beschikking gesteld in het zomerhuisje. Wij helpen je graag met het opzoeken van de vangst!

 

In het bos naast De Krekelwei kan je naar hartelust spelen. Wandelaars kunnen genieten van het bos, de weilanden en de heide. 2 keer per jaar kan je een kudde schapen tegen komen die zorgen voor het beheer van de open plekken in het bos en de heide. Voor de sportieve gasten zijn er in het bos 2 natuurlopen (3,4 en 6 km). De Krekelwei is gelegen naast het fietsroutenetwerk (tussen de knooppunten 101 en 103). Fiets- en wandelkaarten worden ter beschikking gesteld.

 

Reeën worden vaak gespot in de vroege ochtend of bij schemering in de omgeving van De Krekelwei. Op warme zomeravonden dansen de vleermuizen boven je hoofd en val je in slaap met het geluid van de krekels.

 

 

ACTIVITEITEN

bottom of page